💝

Alltså fy, trodde jag skulle svimma av och sjunka ända ner till Satan själv. Hade planerat jobb och plugg under julveckan såååå bra, tyckte jag. Sen kom uppgifterna ut och eftersom det är sista delkursen har dom dragit på ordentligt med plugg. Den feta uppgiften skulle vara inne idag vid lunch, den är inlämnad nu tack och lov men det var fan på håret. Enligt min planering skulle den varit klar förra veckan redan, men jag hann inte ens börja förän igår?! Var meningen att jag skulle ha jobbat igår men lyckades få tag på en annan som kunde jobba åt mig. Fixade vikarie åt en vikarie haha. Så jag hann plöja igenom halva då och blev precis klar med resten, inlämnad, klar, kanske inte bra men inlämnad iaf. Så mycket litteratur att läsa så jag kommer dra igenom böckerna och kompendiumet en gång till innan seminariet imorgon. 
Och snart är det nyårsafton vilken är helt sjukt, kändes som nån månad sen bara vi var på Robert och Tildas bröllop, vilket var nyårsafton. Vi ska fira minijul med mormor, morfar, moster och kusiner, har även blivit inbjuden till jobbarkompis som jag tackade nej till och sen frågade några gamla klasskompisar om jag ville hänga med dom, men tror inte det blir något där heller. Står även uppskriven på ringa ut listan så borde hålla mig hemma. 
Har inte orkat ta kort på julklapparna jag fick men det bästa var nog den stora vita ryamattan, Harry Potter målarboken och den rosa elvispen! Mattan och målarboken önskade jag mig speciellt utav mamma, sen alla andra sakerna kom hon på själv bara. Elvispen kom från Morbror och Madde! 
Fick ni något kul, som ni önskat er? 
 
 
 
 

Sanna, 20, Hedemora.

Hej! Här kommer ni få se lite spännande witchy stuff, min vardag, och tips på bra produkter ifrån mitt alldeles egna företag, Flawless Faces! Tveka inte att höra av dig ♡



Arkiv


Juni 2017
Maj 2017
Mars 2017
Februari 2017
Februari 2016
Januari 2016
December 2015
November 2015
Oktober 2015
September 2015
Augusti 2015
Juli 2015
Juni 2015
Maj 2015
December 2014
November 2014

Kategorier


☽ Asia ☾
☽ Daily ☾
☽ FLAWLESS FACES ☾
☽ KPOP Musik ☾
☽ KPOP Övrigt ☾
☽ My inspirations ☾
☽ Q&A ☾
☽ STUDYSPO ☾
☽ Övrigt ☾