I'm giving up

For now haha. Har så sjukt ont i huvudet och jag måste verkligen plugga. Det blir att jobba några timmar på fredag, står uppskriven som nummer 1 i helgen men ska ta bort mig därifrån, måste ha mera tid på pluggandet och idag har inte mycket blivit gjort. Åkte in till stan och handlade åt mamma, köpte med ICA's nya ceasarsallad till oss och fy satan vad gott det var ;w; Blir att vila någon timme nu tills jag ska in till stan igen på zumba med Madde och Mirre. Blir dubbelpass idag igen då det hela känns som uppvärmning bara aka fortfarande skadad ifrån 3 år på estet dans hahaha. 
 
 
Igår började jag även planera halloweenfest! Fyller år den 31 oktober och vissa år är det halloween, vissa år alla helgona. I år är det alla helgona och då vill jag inte ut och festa, för mig känns det inte rätt. Både jag och Jennifer har sagt länge nu att vi vill fira halloween riktigt ordentligt + att Matilda skrev på min instagram att hon vill ha klassåterträff. Hur perfekt? Klassfödelsedagshalloweenåterträff för ES12! Så jag skrev i vår gamla grupp och många verkar vara på! Vi börjar hemma hos mig, lite roliga halloweendrinkar, snacks, lekar osv sen kommer jag boka bord på en och en halv inne i stan för middag, sen går vi troligtvis över till kingen. Ser så mycket fram emot det, beställde min "kostym" igår med lite andra halloweensaker! SO EXCITED!!!!!!!! 
 
Fina jobbarkläder! Vi ska byta ut den röda västen då den blir skitig på 5min, ska få gråa + mysiga långärmade tröjor! 
 

Sanna, 20, Hedemora.

Hej! Här kommer ni få se lite spännande witchy stuff, min vardag, och tips på bra produkter ifrån mitt alldeles egna företag, Flawless Faces! Tveka inte att höra av dig ♡



Arkiv


Juni 2017
Maj 2017
Mars 2017
Februari 2017
Februari 2016
Januari 2016
December 2015
November 2015
Oktober 2015
September 2015
Augusti 2015
Juli 2015
Juni 2015
Maj 2015
December 2014
November 2014

Kategorier


☽ Asia ☾
☽ Daily ☾
☽ FLAWLESS FACES ☾
☽ KPOP Musik ☾
☽ KPOP Övrigt ☾
☽ My inspirations ☾
☽ Q&A ☾
☽ STUDYSPO ☾
☽ Övrigt ☾